47. Едукативни симпозијум Клинике за психијатрију УКЦ Србије Београд

Поштоване колеге, цењени сарадници, драги пријатељи,

Велико нам је задовољство и част да најавимо одржавање 47. едукативног симпозијума Клинике за психијатрију Унивезитетског клиничког центра Србије, са медјународним учешћем, у сарадњи са Удружењем психијатара Србије, Психијатријском секцијом СЛД и Центром за едукацију у психијатрији. Симпозијум ће се одржати 24. и 25. октобра 2022. године у Народом позоришту у Београду.

Овај Симпозијум, под називом „Психопатологија у оквирима МКБ 11“ посветићемо сагледавању психопатолошкох феномена а у оквирима најављене нове класификације МКБ 11 али и савременом лечењу психијатријских поремећаја. Позивамо вас да се придружите симпозијуму на ову тему, и будете део јединствене прилике за размену знања и искуства на тему клиничког и истраживачког приступа сагледавању психопатологије и фармаколошког третману у психијатрији.

Уверени смо да ће наш 47. Едукативни симпозијум у октобру бити добра прилика да психијатри, психолози, социјални радници, лекари на специјализацији и сви остали укључени у заштиту душевног здравља размене идеје и вештине из наше струке, увек препуне изазова и отворених питања.

У уверењу и са жељом да ћемо и приликом ове, за нас и нашу струку, веома значајне манифестације, успешно сарадјивати, срдачно Вас поздрављамо.

Председник организационог одбора
Проф. др Милан Латас

Прередседник научног одбора
Проф. др Маја Ивковић

Информације и Контакт:
Far&Away Београд (Радмила Липовић)
Технички организатор Симпозијума
Моб.: +381 64 119 84 01
E-mail: office@faraway.rs